Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Store offentlige projekter kræver lokalt samarbejde

Lokale håndværksvirksomheder må gå sammen, hvis de vil ha del i de mange store offentlige projekter på Sjælland de kommende år. Køge inviterer til temamøde om mulighederne

SJÆLLAND: Femern-forbindelsen, nyt supersygehus, ny jernbane mellem København og Ringsted og store byudviklingsprojekter i Køge Kommune er eksempler på store anlægsinvesteringer, som falder i Region Sjælland i de kommende år.

Der er gode bidder at hente for de lokale virksomheder, der kender deres besøgelsestid. Men mange af opgaverne vil være så store, at det sandsynligvis vil være nødvendigt, at lokale håndværksvirksomheder går sammen for at kunne byde ind på opgaverne.

Derfor har Køge Kommune og Køge Jobs & Society Forening inviteret alle lokale håndværksvirksomheder til temamøde i aften 17. marts om mulighederne for at få del i de kommende års milliardinvesteringer i Region Sjælland.

Interessen for at deltage i mødet er stor, og der er flere end 80 tilmeldte til mødet.

På mødet vil Håndværksrådet fortælle om den konkurrencemæssige nødvendighed i, at virksomhederne lærer at samarbejde om at byde ind på opgaverne. Håndværksrådet præsenterer også nogle værktøjer til virksomheder, der ønsker at samarbejde.

Køge Kommune orienterer om de forestående kommunale anlægs- og vedligeholdelsesopgaver og rammerne for udbud af dem. Og endelig vil en række lokale virksomheder fortælle om, hvordan de har og vil tackle opgaven med at komme i betragtning til de kommende milliard-investeringer.

mou