Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Søg job med mobiltelefonen

Har man en smartphone, er Jobcenter Vejle nu klar med en nem og hurtig måde at søge job på

VEJLE: Ved hjælp af såkaldte 'mobisticks' kan man på Jobcenter Vejle digitalt overføre jobannoncer til sin mobil. Der er tale om helt ny teknologi, som Jobcenter Vejle er de første til at tage i brug på jobområdet.

Jobcenter Vejle regner med, at især de unge vil bruge det som en hurtig og smart måde at tage en jobannonce med sig hjem eller sende til en ven eller familiemedlem.

- Som med Facebook håber vi også, at borgerne vil dele jobbene med deres venner og fami­lie. Ofte kender de jo hinanden bedre, end vi gør. Derfor vil det være alle tiders måde at mat­che de rette jobs til de rette mennesker, udtaler Bjarne Sinding, udviklingskonsulent ved Job­center Vejle og initiativtager.

Fakta:
Mobisticks' er en billedkode, som en såkaldt smartphone (fx iPhone) kan scanne. Når man scanner billedet, henter mobiltelefonen over internettet fx en jobannonce eller andet digitalt indhold.

 

'Mobisticks' er et forsøg i forbindelse med Jobcenter Vejles digitaliseringsplan, hvor de gerne vil være helt fremme med ny digital, borgerrettet teknologi.