Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Skibby: Juelsminde vil ikke have en bro

De fleste vil have en bro til deres egn - men ikke Juelsminde, mener Hedensteds viceborgmester Hans Kristian Skibby (DF)
KORT NYT8. APR 2011 15.25

HEDENSTED: Odense vil have en ny bro mellem Bogense og Juelsminde, Trekantområdet vil have en forbindelse over Vejle Fjord, Aarhus og Samsø vil have en Kattegatforbindelse, og Bogense vil have en ny bro mellem byen og Juelsminde. Men det er Juelsminde overraskende nok ikke tilhænger af, skriver Ingeniøren.

- Jeg ser ikke en bro til Juelsminde som en fordel. Jeg tror, byen bliver et stoppested, siger Hans Kristian Skibby (DF), viceborgmester i Hedensted Kommune, som Juelsminde hører til. Han fortsætter.

- Hvis vi får en bro, får vi også en motorvej. Og selvom folk siger, at der kommer en afkørsel, vil det ikke være en fordel. Det er ikke noget, der vil give ekstra penge i vores butikker, og det vil ikke være godt for vores landbrug.

Men det er Nordfyns Kommune, som Bogense tilhører, ikke enig i.

- Vi er rigtig positive over for at kunne få en forbindelse mellem Bogense og Juelsminde, siger borgmester Morten Andersen (V) til Ingeniøren.

Han mener, den nye bro vil afhjælpe den flaskehals, som er mellem de to eksisterende broer.

lcl