S-bestyrelse i Kalundborg får skarp kritik i KV21-sag

KORT NYT23. JAN 2020 13.20
TEMA: KV21

KALUNDBORG: 'Det er simpelthen uanstændigt og vidner om et menneskesyn totalt blottet for empati.' Sådan kommenterer Kalundborgs tidligere S-borgmester Kaj Buch Jensen sin egen lokale partibestyrelse i et læserbrev på TV-Kalundborg.

Bestyrelsen har nemlig ifølge Nordvestnyt indstillet 47-årige Tina Beck-Nilsson, der ikke sidder i byrådet i dag, som partiets spidskandidat - enstemmigt. Men borgmesterkandidaten fra KV17, byrådsmedlem Gunver Jensen, anede intet om den beslutning. Tina Beck-Nilsson er lokalformand i S - og også formand i den lokale lærerkreds - og understreger, at den endelige beslutning naturligvis skal tages af en generalforsamling. 

Gunver Jensen udtaler tydeligvis overrasket, at den otte mandater store byrådsgruppe og hun selv intet havde hørt om beslutningen i bestyrelsen, og at 'vi ved, at der er ordinær generalforsamling i februar, og der er nogle procedurer, som skal overholdes. Så må vi se'. Hun fik ved KV17 næstflest personlige stemmer - 1.888 - efter borgmester Martin Damm (V) med 4.286.

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt