Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Randers hitter på YouTube

Mange nye videofortællinger om Hvidstensgruppen har fået Randers Kommunes kanal på YouTube til at runde 100.000 videovisninger
29. FEB 2012 8.32

RANDERS: Randers Kommunes kommunikationsafdeling bruger ofte video til formidling af nyheder. Indtil videre er der således lagt ca. 200 videoklip ind på internetportalen Youtube.

Og det er her Randers Kommunes videoer nu har rundet en milepæl med sammenlagt over 100.000 visninger.

- Vi er naturligvis meget glade for den store interesse for vores kanal på Youtube, siger kommunikationschef Karen Balling Radmer og tilføjer:

- Og interessen understreger tydeligt, at det var en rigtig beslutning, da vi begyndte at bruge video som en naturlig del af vores formidling.

Randers Kommunes brug af video tog for alvor fart da regentparret besøgte kommunen i september 2010. I anledningen af dette besøg producerede kommunikationsafdelingen 21 videoklip, hvoraf nogle er blandt de mest sete af Randers Kommunes videoer.

Hvidstengruppen trækker
På det seneste har der været en betydeligt større interesse end normalt for Randers Kommunes kanal på Youtube. Det skyldes især en række videoklip om Hvidstengruppen, der er lavet i forbindelse med Regner Grastens film om den kendte danske modstandsgruppe, der blev fanget og henrettet af tyskerne under 2. verdenskrig.

På Randers Kommunes side om Hvidstengruppen kan man således høre og se spændende historier om modstandsgruppen samt om arbejdet med at lave filmen. Siden dette site blev åbnet midt i februar, er Randers Kommunes videoer blevet vist ca. 1000 gange i døgnet. En enkelt er vist så mange gange, at den på kun godt to uger er strøget ind som nr. syv på top-10 listen over Randers Kommunes mest sete videoer.

Borgmester stod for premieren
Det er tre år siden, Randers Kommune debuterede på Youtube. Den første video var med borgmester Henning Jensen Nyhuus og handlede om trængselsproblemer i Randers og behovet for omfartsvejen 'det nordlige hængsel'. Videoen blev lagt på Youtube som et svar til Næstveds daværende borgmester Henning Jensens video om trængselsproblemer i Næstved. Denne første video er stadig den mest sete af alle Randers Kommunes videoer med over 17.000 visninger.

Her kan du se en top-10 liste over de mest sete videoer fra Randers:
(17593) Henning svarer Henning
(4366) Unge mødre
(3608) Prins Henrik som blind flagermus
(3274) Børn sang for Dronningen
(2639) Husar Randers
(2531) Åbning af Graceland Randers
(2311) Hvidstengruppen - klar til optagelse!
(2305) Prins Henrik spiser "lort"
(2173) Grevinde Alexandra modtager gave på Randers Rådhus
(2007) Prins Henrik med slange i Randers Regnskov

srl