Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Privathospitalerne angriber regionerne for snyd med takster

Et notat fra Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker (BPK) anklager regionerne for at fejlberegne takster for fedmeoperationer. Regionerne afviser

Regionerne reagerer nu på anklagen fra fra BPK og skriver i en pressemeddelelse, at regionerne slet ikke har ansvaret for beregningen af taksterne - det har derimod Indenrigs- og Sundhedsministeriet og tidligere også Sundhedsstyrelsen.

I BPK's notat citeres fedmekirurg Jens Fromholdt Larsen fra privathospitalet Mølholm flittigt. Og det får Danske Regioners formand Bent Hansen (S) til at undre sig.

- Privathospitalernes postulater er vrøvl fra ende til anden. Fuldstændig sort snak. Men hvad der får Jens Fromholdt Larsen til på den måde at gå i pressen nu, kan man godt undre sig over, hvis man tager i betragtning, at der er tale om er en mand, som gennem de senere år har tjent rigtig mange millioner på fedmeoperationer. Så helt skidt kan taksten vel næppe være.

Læs BPK's notat på www.privatehospitaler.dk. I højre kolonne under 'Seneste Nyt' ligger notatet, som hedder 'Dokumentation: Regioner taler usandt om overbetaling'.

lcl