Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Politiet klar med første opholdsforbud

KORT NYT26. APR 2020 7.52
TEMA: Corona

TØNDER / KØBENHAVN: Lørdag aften blev der indført et midlertidigt opholdsforbud ved Lakolk Butikscenter på Rømø i Sønderjylland og i et område ved havnefronten på Islands Brygge i København. Opholdsforbuddene er de første officielle, som politiet indtil videre har taget i brug for at holde folk fra at mødes i større forsamlinger og derved øge risikoen for at blive smittet med corona.

I Sønderjylland blev beslutningen taget, efter at politiet lørdag eftermiddag kunne konstatere, at over 60 personer opholdt sig i området omkring Lakolk Butikscenter. Og også på Islands Brygge har for mange mennesker også befundet sig samme sted på samme tid.

Overholdes forbuddene ikke, kan politiet udstede en bøde på 2.500 kr. Mens opholdsforbuddet ved Lakolk Butikscenter gælder fra lørdag frem til midnat, natten mellem søndag og mandag, så gælder opholdsforbuddet på Islands Brygge fra lørdag klokken 21 til natten mellem fredag og lørdag i den kommende uge. Perioderne for forbuddene kan forlænges, hvis der findes grund til det.

Ritzau