Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Pind i samråd om moské

Pia Kjærsgaard kalder integrationsministeren i samråd om byggeri af moské i København

KØBENHAVN: Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, kalder nu integrationsminister Søren Pind i åbent samråd om finansieringen af en planlagt moské på Vibevej i København.

I samrådet skal integrationsministeren blandt andet redegøre for, om der er involveret kapital fra det iranske præstestyre eller fra andre lande i projektet.

- Det er fuldkommen uacceptabelt, hvis det viser sig, som det har været fremme, at det reelt er det iranske præstestyre - et af verdens mest umenneskelige og undertrykkende regimer - der står bag finansieringen af Danmarks første stormoské. Sådan et byggeri skal simpelthen stoppes, siger Pia Kjærsgaard.

Pia Kjærsgaard vil med samrådet have integrationsministeren til at forsikre, at byggeriet standses, at såfremt det viser sig, at det er finansieret af præstestyret.

- Det kan godt være, at de fleste partier i Københavns Borgerrepræsentation er ligeglade med, hvor pengene til sådan et prestigebyggeri stammer fra. Det er jeg ikke. Vi skal ikke have bygget en stormoské i Danmark - og slet ikke for det iranske rædselsregime blodbesudlede penge, siger Pia Kjærsgaard.