DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Økonomi- og Børne/Unge-direktør skifter til det private
Foto: Fotograf Aasmul

Økonomi- og Børne/Unge-direktør skifter til det private

Per Aalbæk Nielsen forlader direktørjob i Høje-Taastrup efter ni år for at blive direktør for Klax Danmark.
3. JAN 2020 12.35

HØJE-TAASTRUP: Per Aalbæk Nielsen, som er direktør for Økonomi og Børne- og Ungeområdet i Høje-Taastrup Kommune, forlader sin stilling den 1. marts 2020 for at tiltræde som adm. direktør for Klax i Danmark, oplyser kommunen.

Klax er et tysk non-profit firma, som står for driften af en række daginstitutioner og skoler i Tyskland og Sverige. Planen er, på privat basis, at etablere Klax daginstitutioner og introducere Klax’ pædagogik til danske børn og forældre.
 
Per Aalbæk Nielsen har været direktør i Høje-Taastrup Kommune i knapt ni år, hvor han kom fra en stilling som kompetenceudviklingschef i COK. Tidligere har han blandt andet været chef i BDO Kommunernes Revision, underdirektør i KMD og souschef i KL's Konsulentafdeling. 

I 2015 fik han forlænget sin åremålsansættelse til udgangen af februar 2020, og det er den skæringsdato, som nu afslutter ansættelsen.

Kommunen benytter anledningen til at foretage justeringer i den administrative organisation, og der vil blive opslået en direktørstilling med afsæt i socialområdet senest medio januar 2020.   

MG