DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Odder åbner for mere unge-rådgivning

ODDER: Børn og unge kan være blandt dem, der står med flest spørgsmål her i en krisetid, og noget af det kan være svært at tale om. Det kan også gøre det endnu værre, når man ikke kan komme ud og pleje sit sociale netværk. Derfor forbedrer Odder deres muligheder for at kontakte kommunen på chat og sms. 

- Det er en ekstraordinær tid, vi lever i. Vi ved, at der er rigtig mange unge, der sidder hjemme med tanker, bekymringer og spørgsmål. Unge der føler deres frihed begrænset, og som samtidig har ekstra meget, der fylder. Vi er klar på at lytte, berolige og hjælpe og åbner derfor vores anonyme digitale rådgivning ekstra meget under corona-epidemien, siger Odder Kommunes SSP-koordinator, Kristian Kilt.

Konkret har Odder udvidet åbningstiderne, hvor SSP giver digital, anonym rådgivning. Den anonyme digitale rådgivning er åben via SMS på alle hverdage. Ungchatten er derudover være åben mandage kl. 19-21 samt torsdage kl. 13-15. De bemandes begge af lokale ungekonsulenter. Rådgivningen henvender sig til  børn og unge mellem 10 og 23 år.

ibs