DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Nyt indkøbsforum får regionsdirektør som formand

Nyt forum skal bidrage til bedre samarbejde mellem det offentlige og private om innovation og grønne indkøb. Pernille Blach Hansen bliver formand.
24. AUG 2020 13.45

Regeringen etablerer nu Forum for Offentligt-Privat Samarbejde, der skal komme med anbefalinger og løsningsforslag til bedre samarbejde mellem det offentlige og private inden for blandt andet innovation og grønne indkøb, oplyser Erhvervsministeriet.

Det nye forum skal være med til at skabe dialog og sikre videndeling mellem de centrale aktører på området. Forummet skal bidrage til at styrke samarbejdet mellem det offentlige og private inden for blandt andet innovation, kvalitet, erhvervspotentialer og grønne indkøb og bidrage til at sikre en sund konkurrence.

Det nye forum erstatter det tidligere Forum for Udbud og får et styrket fokus på samarbejde mellem offentlige og private aktører. Samtidig styrkes forummet med repræsentanter fra lønmodtagerorganisationerne.

Formand bliver Pernille Blach Hansen, der er regionsdirektør i Region Midtjylland og har en omfattende ledererfaring fra både den offentlige og den private sektor, hvor et omdrejningspunkt for hendes arbejde i høj grad har været bæredygtighed og miljø.

Forummet er nedsat for en periode frem til 1. oktober 2022 og består af 17 medlemmer.

Læs kommissoriet for Forum for offentlig-privat samarbejde her.

ka