Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ny turistchef i Silkeborg

Den 59-årige Jørn Grønkjær er udvalgt blandt 58 ansøgere og starter 1. november 2011
KORT NYT27. SEP 2011 13.23

SILKEBORG: Efter en grundig rekrutteringsproces har bestyrelsen for TurismeSilkeborg ansat Jørn Grønkjær, der i mange år har været med til at præge udviklingen i dansk turisme, som chef for den nye organisation, oplyser kommunen på sin hjemmeside.

- Med ansættelsen af Jørn Grønkjær som chef for TurismeSilkeborg, får vi en erfaren navigatør med en bred turisme- og netværkserfaring og en brændende energi. Han er kendt for sit store engagement, sine visioner og sin evne til at omsætte idéer til praksis, siger formanden for TurismeSilkeborg, Henning Engelhardt.

Jørn Grønkjær har et godt lokalkendskab til Silkeborg-området, blandt andet som mangeårigt bestyrelsesmedlem i AQUA/Ferskvandscentret og som deltager i udviklings- og fundraisingarbejdet ved etableringen af Performers House.

Han har gennem 10 år været turistchef i Viborg. I godt otte år var han formand for de danske turistchefer, og han har deltaget i en række nationale råd og udvalg. De seneste to år har han været bestyrelsesformand for et norsk turistdestinationsselskab.

- De visioner og den strategi, som både TurismeSilkeborg og Silkeborg Kommune arbejder med, har i høj grad motiveret mig til at give et bud på chefstillingen. Det bliver meget spændende at deltage i udviklingen af Silkeborg som kunst- og kulturby, og jeg håber at jeg med mine fundraising- og projekterfaringer kan medvirke til at få realiseret planerne om et nyt Jorn Museum, siger Jørn Grønkjær.

Jørn Grønkjær har de seneste seks år haft bopæl i Skagen, hvorfra han har drevet sin kultur- og konsulentvirksomhed. I forbindelse med jobskiftet flytter han til Silkeborg-området.

mou