Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ny skoledirektør udnævnt i Aabenraa

Et enigt byråd har valgt 47-årige Willy Feddersen til ny direktør for Børn & Skole i Aabenraa Kommune. Willy Feddersen kommer fra en stilling som stabsdirektør i Haderslev Kommune
26. MAJ 2011 10.53

AABENRAA: Den nye direktør er udvalgt blandt et stærkt felt på 22 kandidater i to samtalerunder.

Willy Feddersen er uddannet cand.scient.pol og har arbejdet i Haderslev Kommune i 18 år, de seneste fem som direktør. Privat bor han i Starup ved Haderslev, og han er indfødt sønderjyde.

- Vi er meget glade for, at vi i Willy Feddersen får en erfaren og kompetent direktør, der har de faglige egenskaber og ledelsesmæssige kompetencer, vi har brug for. Ansøgerfeltet var både stort og meget kompetent, helt som vi ønskede os det, siger borgmester Tove Larsen (S).

Willy Feddersen begynder i sit nye job i Aabenraa Kommune 1. august.

- Det er et stort privilegium at få mulighed for at arbejde med mere end 13.000 børn og unges udvikling og fremtid i Aabenraa Kommune. Børn, unge og ansatte fortjener anerkendelse og respekt, når vi skal skabe fremtidens samfundsborgere. Sammen med områdets ansatte og byrådet vil jeg gøre alt for at sætte fokus på ressourcer og muligheder i det daglige arbejde og i at udvikle nye løsninger, siger Willy Feddersen.

mou