Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ny distriktschef til Børne- og Familieservice i Haderslev

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Alice Øvlisen Brun som en af de nye distriktschefer i Børne- og Familieservice i Haderslev
KORT NYT30. SEP 2011 13.55

HADERSLEV: Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Alice Øvlisen Brun som en af de nye distriktschefer i Børne- og Familieservice.

Alice Øvlisen Brun kommer til Haderslev fra en stilling som leder af Den uvildige Konsulentordning for Handicapområdet (DUKH), der er en selvejende institution under Socialministeriet.

Alice Øvlisen Brun er 55 år og bosiddende i Visby ved Bredebro. Hun har siden 1988 bestridt lederposter i det offentlige. Hun har bl.a. været kontorchef i det daværende Sønderjyllands Amt på handicapområdet og i familierådgivningen. Derudover har hun arbejdet som pædagog, forstander, konsulent og været aktiv i foreningsarbejde.

Flere lederuddannelser
Alice Øvlisen Brun har en master i offentlig ledelse og flere andre lederuddannelser.

Alice Øvlisen Brun tiltræder jobbet som distriktschef den 1. november 2011.

Privat er Alice Øvlisen Brun samlevende med Gunnar Jensen, der er skoleleder i Bredebro. De har tre voksne døtre, hvoraf den yngste endnu bor hjemme. Arbejdet fylder meget i dagligdagen, men der bliver dog tid til at være sammen med familien og de små børnebørn, til lidt motion og deltagelse i egnsspillene i Tønder Kommune.

Med ansættelsen af Alice Øvlisen Brun er den ene af de tre nye distriktschefer udpeget. Ansættelsesudvalget har besluttet at genopslå stillingerne på de resterende to chefer hurtigst muligt for at tiltrække en bredere kreds af ansøgere.

srl