Ny direktør fuldender direktions-trekløver i Greve
Morten Bøgelund Andersen kommer fra en direktørstilling i Allerød og bliver fra februar næste år direktør i Greve.
Foto: Greve Kommune

Ny direktør fuldender direktions-trekløver i Greve

Morten Bøgelund Andersen tiltræder som direktør 1. februar næste år efter knap seks år som direktør i Allerød.
21. DEC 2021 15.27

GREVE: 43-årige Morten Bøgelund Andersen fuldender den tre personer store direktion i Greve Kommune, når han tiltræder som direktør 1. februar. Mandag aften besluttede byrådet nemlig at ansætte ham som direktør, oplyser kommunen. 

Stillingen blev ledig, da tidligere direktør Anne-Sofie Degn, blev ansat som kommunaldirektør, efter at have været konstitueret i stillingen, efter fyringen af den tidligere kommunaldirektør Claus Thykjær. I direktionen  er desuden Jakob Thune. 

- Greve Kommune er i fuld gang med at fremtidssikre kommunens drift og service, og det arbejde glæder jeg mig til at være med til at udvikle, siger Morten Bøgelund Andersen.

Han begyndte sin karriere som lærer og har siden arbejdet sig op gennem det kommunale hierarki og taget den relevante efteruddannelse. Han har senest været direktør i Allerød Kommune i seks år, hvorfra han blandt andet har erfaringer fra et frikommuneforsøg, hvor kommunen arbejdede for, at sårbare borgere kun har én indgang til kommunen, én handleplan og én kontaktperson, selvom borgerne har mange forskelligartede problematikker.

Han har desuden erfaring med forskellige former for borgerinddragelse.

- Jeg ser mig selv som en brobygger mellem det politiske arbejde i byrådet og administrationen. Når det samarbejde er velfungerende og tillidsfuldt, leverer kommunen den bedste service til borgerne, siger Morten Bøgelund Andersen.

sfe