Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Ny chef skal samle tre stabe

Ny chef skal samle tre stabe

Sara Bilenberg bliver Struers nye stabschef
KORT NYT29. MAJ 2012 14.24

STRUER: Med ansættelsen af en ny chef samler Struer Kommune en stor del af kommunens interne servicefunktioner i samme afdeling. 1. juni 2012 smelter tre stabe sammen til Organisation og Udvikling.

Den nye afdeling er sammensat af kommunens centrale sekretariat, it-afdeling og HR-afdeling. Struer Kommune har ansat 34-årige Sara Bilenberg som chef for Organisation og Udvikling, der rummer knap 30 ansatte med vidt forskellige arbejdsopgaver lige fra web og digitalisering til jura og service til politiske udvalg og direktion.

Hovedvægten af opgaverne er vejledning og service af kommunens afdelinger, institutioner og projekter samt betjening af politikere. Der er også eksterne opgaver i afdelingens portefølje, såsom borgerkontakt til borgmester og udvalgsformænd, vielser, grundsalg, jobannoncering, presse og web.

Sara Bilenberg er uddannet cand.mag i kommunikation og psykologi og har siden 2010 været sekretariatschef i Struer Kommune. I perioden 2008 - 2009 var hun ansat som fundraiser i kommunen.

Organisation og Udvikling har adresse på Struer Rådhus og kommer til at bestå af 26 ansatte + tre elever - i fire samarbejdende enheder: · Fællessekretariat og Jura · IT og Digitalisering · Udvikling og Kommunikation · HR Organisation og Udvikling bliver én af to stabe med reference til kommunaldirektøren.
Den anden stab er Økonomi og Løn.

ka