Ny beredskabsdirektør i Sydøstjyllands Brandvæsen

KORT NYT1. OKT 2019 6.32

HORSENS / HEDENSTED: 41-årige René Maegaard Hemberg er udpeget som ny beredskabsdirektør i Sydøstjyllands Brandvæsen. Han har siden januar 2016 været viceberedskabsdirektør i Sydøstjyllands Brandvæsen og blev i august i år konstitueret som beredskabsdirektør, da den hidtidige direktør, Dennis Ottosen, tiltrådte som chef for det nye beredskab for Greve, Høje-Taastrup, Ishøj og Vallensbæk kommuner.

René Maegaard Hemberg har som vicedirektør med ansvaret for det operative beredskab blandt andet stået i spidsen for sammenlægningen af beredskaberne i Horsens og Hedensted kommuner - en sammenlægning, der blev gennemført fra 1. januar 2016, da antallet af kommunale beredskaber skulle reduceres til maksimalt 20.

- Sydøstjyllands Brandvæsen er et innovativt og fagligt stærkt brandvæsen på såvel det operative som det forebyggende område og dækker to attraktive kommuner i rivende udvikling. Jeg glæder mig meget til at bidrage til den videre udvikling af brandvæsenet i tæt samarbejde med medarbejdere, kommuner, bestyrelsen og øvrige interessenter, lyder det fra den nye beredskabsdirektør.

mg