Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Næstved-direktør formand for uddannelsesråd

Næstved-direktør formand for uddannelsesråd

Børne- og Kulturdirektør Per B. Christensen er ny formand for Rådet for Erhvervsakademiuddannelser og Professionsbacheloruddannelser
14. MAJ 2012 10.58

Rådet har til opgave at rådgive uddannelsesministeren om erhvervsakademiuddannelserne og professionsbacheloruddannelserne om forhold som uddannelsernes udvikling, sammenhængen med øvrige uddannelser og uddannelsesområder og efter- og videreuddannelse m.v.

 - Jeg ser frem til, at Rådet for Erhvervsakademiuddannelser og Professionsbacheloruddannelser også fremover vil være synligt i den uddannelsespolitiske debat. Jeg har udpeget Per B. Christensen som ny formand, fordi han med sin store erfaring inden for uddannelsesområdet har kapacitet til at løfte opgaven.

- Jeg forventer og ser frem til rådets konstruktive og konkrete anbefalinger til udvikling af erhvervsakademiuddannelserne og professionsbacheloruddannelserne. Tak til den afgående formand Niels Fog for den store indsats han og resten af rådet har ydet i rådets første fire-årige periode, siger uddannelsesminister, Morten Østergaard (R) i en pressemeddelelse.

Foto: Ministeriet for Børn og Undervisning

lcl