Køkkenmedarbejdere fra Skanderborg er med på Verdensudstillingen Expo 2008
På menuen står dansk hverdagsmad som frikadeller, spidskål og rabarberkompot.
Pia Vejrup og Gitte Nygaard fra Centralkøkkenet Søkilde i Ry samt Conny Rønnov, der er leder af køkkenområdet har fået muligheden for at være med blandt de 111 kost- og ernæringsfaglige, der skal repræsentere Danmark på udstillingen.
- Det bliver en kæmpe oplevelse, og en oplagt mulighed for at vise god dansk mad til hele verden. I bund og grund er det de samme råvarer, vi arbejder med i det daglige på ældreområdet, men vi har op til udstillingen arbejdet med at forny retterne. Forhåbentlig kan vi tage nogle af de mange erfaringer og input med hjem i vores eget arbejde, fortæller Conny Rønnov.
I løbet af de tre måneder Verdensudstillingen varer forventes mellem 7 og 8 mio. mennesker at lægge vejen forbi. Det svarer til mellem 7 og 8.000 mennesker om dagen.
Det er Kost & Ernæringsforbundet, som står bag projektet, som skal være med til at gøre det til en god oplevelse at spise dansk hverdagsmad. Turen til Verdensudstillingen er kun startskuddet på projektet. Efter udstillingen tager forbundet rundt med projektet i Danmark.
Pia Vejrup og Gitte Nygaard fra Centralkøkkenet Søkilde i Ry samt Conny Rønnov, der er leder af køkkenområdet har fået muligheden for at være med blandt de 111 kost- og ernæringsfaglige, der skal repræsentere Danmark på udstillingen.
- Det bliver en kæmpe oplevelse, og en oplagt mulighed for at vise god dansk mad til hele verden. I bund og grund er det de samme råvarer, vi arbejder med i det daglige på ældreområdet, men vi har op til udstillingen arbejdet med at forny retterne. Forhåbentlig kan vi tage nogle af de mange erfaringer og input med hjem i vores eget arbejde, fortæller Conny Rønnov.
I løbet af de tre måneder Verdensudstillingen varer forventes mellem 7 og 8 mio. mennesker at lægge vejen forbi. Det svarer til mellem 7 og 8.000 mennesker om dagen.
Det er Kost & Ernæringsforbundet, som står bag projektet, som skal være med til at gøre det til en god oplevelse at spise dansk hverdagsmad. Turen til Verdensudstillingen er kun startskuddet på projektet. Efter udstillingen tager forbundet rundt med projektet i Danmark.
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.