Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Lærere og pædagoger kan få nye sorgkurser efter corona

KORT NYT10. MAJ 2020 10.14
TEMA: Corona

Corona-situationen kan gøre det svært for lærere og pædagoger at støtte børn, som enten lever med livstruende sygdom i hjemmet eller har mistet en forælder eller søskende og er i sorg. Derfor tilbyder OmSorg i Kræftens Bekæmpelse nu fire gratis live onlinekurser til skolepersonale med elever i sorg, oplyser de i en pressemeddelelse.

- Vi kan se, at der er et særligt behov i skolerne for at få viden og input til deres indsats for at støtte børn i sorg under de anderledes vilkår, der er nu. Derfor er vi taknemmelige for, at vi med hjælp fra fire velgørende fonde kan tilbyde live onlinekurser om sorg, der er særligt tilpasset den nuværende situation, siger Per Bøge, Børne- og Ungechef i Kræftens Bekæmpelse.

Der er to forskellige kurser, som er målrettet henholdsvis skolepersonale med elever i 0.-5. klasse og skolepersonale med elever i 6.-10. klasse. Kurserne vil give deltagerne indsigt i de udfordringer, sorgramte børn oplever under coronakrisen, og praktisk vejledning til, hvordan man kan støtte børnene under de nuværende og udfordrende omstændigheder.

eo