DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Koncerndirektør i Region Sjælland går på pension
Til august går koncerndirektør Leif Panduro Jensen på pension efter tre og et halv år i stillingen.
Foto: Jarvad Fotografi

Koncerndirektør i Region Sjælland går på pension

Til august trækker Leif Panduro Jensen sig tilbage og forlader stillingen som koncerndirektør i Region Sjælland.
6. APR 2021 15.45

SJÆLLAND: Efter at have været koncerndirektør i Region Sjælland siden marts 2018 trækker Leif Panduro Jensen sig tilbage og går på pension til august. Det seneste år har corona fyldt en stor del af den afgående koncerndirektørs arbejdsdag - især i regionens corona-beredskab, hvor han har siddet for bordenden. Udover corona har Leif Panduro Jensen haft ansvaret for blandt andet udviklingen af sygehuse, beredskabet og Sundhedsplatformen.

- Det har været en tid, hvor han med sin solide erfaring har været den rette mand til at udvikle vores sundhedsvæsen og samtidig har håndteret svære sager som covid-19, ligesom han har kæmpet indædt for at få rettet op efter sagen om de mangelfulde brystundersøgelser, der fandt sted på Ringsted Sygehus før hans tid i regionen. Nu går vi i gang med at søge efter hans afløser, og den proces bliver sat i gang hurtigst muligt, siger regionsdirektør Per Bennetsen.

Inden Leif Panduro Jensen kom til Region Sjælland, har han bestridt stillingerne som centerdirektør for Finsencentret på Rigshospitalet, vicedirektør ved Nordsjællands Hospital og ledende overlæge ved Karkirurgisk Afdeling på Gentofte Hospital. Han blev uddannet speciallæge i karkirurgi fra Københavns Universitet i 1997 og har senere suppleret med en Master of Health Management fra CBS.

Det er efter, at Leif Panduro Jensen er fyldt 65 år, at han nu har besluttet at trække sig tilbage. Han har sammen med sin kone, der allerede er pensioneret, en interesse i at sejle, og de forventer at skulle til Sydfrankrig at sejle. Ellers ser Leif Panduro Jensen frem til at kunne tilbringe mere tid med familien.

mh