Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

KOMBIT vælger Traen A/S

ESDH -elektronisk sags-og datahåndtering i Norddjurs, Syddjurs, Haderslev, Vordingborg, Tårnby og Kerteminde er dermed på plads

KOMBIT A/S har på vegne af Norddjurs, Syddjurs, Haderslev, Vordingborg, Tårnby og Kerteminde kommuner underskrevet en rammeaftale med Traen A/S om anskaffelse, implementering og vedligehold af nye ESDH-løsninger i de seks kommuner.

Valget af det nye system sker blandt andet på baggrund af kommunernes ønske om at effektivisere igennem øget digitalisering, oplyser Traen.

Ved køb af standarderne sikres kommunerne et bedre dataflow mellem ESDH-systemet og fagssystemerne, og på sigt billigere løsninger, da de dermed kan undgå dyre integrationer mellem systemerne. De nye sags- og dokumentstandarder er et vigtigt element i den fælles kommunale rammearkitektur, og vil for fremtiden være en fast del af KOMBITs løsninger, oplyser KOMBIT.

Målet med KOMBITs udbudsnetværk er gennem det fællesskab, der ligger i at deltage i et netværk, at hjælpe kommunerne med at få adgang til bedre, billigere og mere standardiserede it-løsninger, end de løsninger, der er tilgængelige på markedet i dag.

De specifikke krav til de nye sags- og dokumentstandarder, der er udarbejdet i forbindelse med ESDH-udbudsnetværket, forventes at være tilgængelig for andre kommuner primo 2012.

 

ka