Ikke-eksisterende flyrute skal lokke skattecenter vestpå

KORT NYT9. JAN 2020 8.09

ESBJERG: Esbjerg dyster med blandt andre Tønder og Haderslev om værtsskabet for det kommende skattecenter med 250 arbejdspladser, og vestjyderne lokker blandt andet med en splinterny flyforbindelse mellem Esbjerg og København - selvom ruten ikke er etableret. Det skriver JydskeVestkysten.

I det materiale, som Esbjerg Kommune har sendt til ministeren i november sidste år, er der udarbejdet en grafik, der meget detaljeret viser forbindelserne mellem Esbjerg og København med tog, bil og fly. Mens de to førstnævnte transportmuligheder tager to timer og 50 minutter - deromkring - sørger den nye flyrute ifølge kommunen for en forbindelse på kun 40 minutter, mens der i teksten står: 'Der er netop gang i de afsluttende forhandlinger med et anerkendt flyselskab om at oprette en flyrute mellem Esbjerg og København'.

Borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) vil dog ikke kommentere på, hvad det er for afsluttende forhandlinger og hvilket selskab, kommunen beskriver i brevet til ministeren, men understreger, at 'selvfølgelig er det korrekt, når vi skriver det'. Han kan ikke komme med noget bud på, hvor store Esbjergs chancer er i forhold til at få et nyt skattecenter.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt