Hovedstadens Mr. Diabetes takker af

KORT NYT21. JUN 2022 14.50

HOVEDSTADEN: Efter seks år som øverste chef for Steno Diabetes Center Copenhagen har 63-årige Allan Flyvbjerg opsagt sin stilling som centerdirektør for at gå på pension. Allan Flyvbjerg har valgt at opsige sin stilling godt tre måneder, før han stopper, for at give regionen god tid til at finde en ny leder for hospitalet. Stillingen bliver slået op snarest muligt.
 
- Det har været seks spændende år, hvor min første opgave var at lede den proces, der skulle bringe det tidligere privatejede Steno Diabetes Center godt og sikkert ind i Region Hovedstaden. Den opgave er tilendebragt og løbende målinger viser, at de personer med diabetes, der behandles på hospitalet, er blandt regionens mest tilfredse. Det samme gælder de ansatte, siger Allan Flyvbjerg, der har dedikeret det meste af sit arbejdsliv til diabetes.

Før jobbet som centerdirektør og klinisk professor ved Københavns Universitet var Allan Flyvbjerg dekan ved Aarhus Universitet igennem seks år, og før da formand for Diabetesforeningen i 11 år, og i samme periode overlæge ved Aarhus Universitetshospital og diabetesprofessor ved Aarhus Universitet.

 

 

ka