Færdig med at overveje:
Horsens-borgmester vil ikke i Folketinget

KORT NYT15. MAJ 2022 11.04

TEMA: Folketingsvalg

HORSENS:  Horsens-borgmester Peter Sørensen (S) bliver ikke folketingskandidat ved næste valg, når Henrik Dam Kristensen stopper som kandidat i Horsens-kredsen. Borgmesteren har meddelt partibestyrelsen, at han ikke er til rådighed, oplyser han til Horsens Folkeblad.

Da Henrik Dam Kristensen for nogle uger siden meddelte, at der skal findes en afløser for ham, sagde Peter Sørensen til avisen, at han ville blive beæret over at blive spurgt, og at det ville kræve store overvejelser. Det satte gang i spekulationer, men nu lyder der altså et klart nej tak.

Meldingen kommer også - lidt mere indpakket - i et Facebook-opslag i anledning af, at Peter Sørensen søndag har ti års jubilæum som borgmester. "I Horsens har vi tradition for at få tingene til at ske sammen. Vi arbejder for tingene. Og vi tør noget. Det passer til mig. Og derfor er det også i Horsens, at jeg vil arbejde for at gøre en forskel for at udvikle kommunen positivt til glæde for alle de mennesker, som vi er her for og med," skriver han i opslaget. 

ak