Holbæk dropper rengøringsselskab efter blot to måneder

KORT NYT16. JUN 2022 11.10

HOLBÆK: Den 1. april i år skiftede Holbæk Kommune rengøringsselskab, så det fremover var Rengoering.com og KN Rengøring, der skulle stå for rengøring af kommunens skoler og institutioner. Det blev dog en kort fornøjelse for Rengoering.com, for allerede i starten af juni valgte kommunen at opsige aftalen med selskabet, skriver SN.dk.

Ifølge kommunen blev samarbejdet opsagt som følge af, at Rengoering.com ikke leverede ordentlig rengøring, ligesom der manglede dokumentation såsom børneattester og oplysning om, hvem der gør rent hvor, og hvem har adgangsbrik. Gentagne forsøg på dialog gav ifølge kommunen ikke forbedringer, hvorfor man mistede troen på selskabet. Hos Rengoering.com er man uenig i kritikken og forbereder sig på et retsligt efterspil.

- Forløbet og manglende vilje til indgå i reel dialog viser, at kommunens kontaktpersoner fra kontraktstart har haft et ønske om at komme ud af kontrakten af usaglige årsager. Derfor er det vores klare hensigt at rejse et retsligt efterspil med erstatningskrav, skriver Qasem Ashraf, indehaver af Rengoering.com, i et mailsvar. Han mener ikke, at kommunen har ført kvalitetskontrol i overensstemmelse med kontrakten. 

amp