Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Herning-direktør til Vejlefjord

Socialdirektør Jan Møller Iversen har fået nyt job og forlader efter seks år Herning Kommune
5. MAR 2012 10.00

HEERNING: 1. maj starter Jan Møller Iversen som direktør for Vejlefjord Rehabiliteringscenter. Dermed siger han farvel til Herning Kommune efter seks år som direktør i først forvaltningen By, Erhverv og Kultur, og siden oktober 2010 i Social, Sundhed og Beskæftigelse.

Nu har Jan Møller Iversen valgt at søge nye udfordringer som direktør for Vejlefjord Rehabiliteringscenter.

Centrets speciale er at behandle voksne og børn, som har fået en hjerneskade efter for eksempel en trafikulykke. Men det er tanken, at Jan Møller Iversen som direktør skal være med til at brede centrets forretningsgrundlag ud.

Jan Møller Iversen var i fire et halvt år direktør for By, Erhverv & Kultur i Herning Kommune. De sidste halvandet år har han været direktør i Social, Sundhed & Beskæftigelse. Her har han haft særligt fokus på økonomien. En opgave, som Jan Møller Iversen har løst på bedste vis, lyder det fra kommunen.

Den tidligere direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse, Leif Westmark, blev i oktober 2010 afskediget på grund af manglende tillid til, at han kunne få forvaltningen på rette, økonomiske kurs igen efter en periode med økonomisk ustabilitet.

Jan Møller Iversen, som i forvejen bor i Vejle-området, tiltræder i sit nye job 1. maj.

ka