Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Helge Adam Møller vender på en tallerken

Har fortrudt sin melding om, at han af helbredsmæssige grunde ikke genopstillede til folketingsvalget - opstiller i Herning
KORT NYT23. AUG 2011 10.12

HERNING: Konservatives veteran Helge Adam Møller genopstiller alligevel til Folketinget ved det kommende valg, oplyser partiet i en pressemeddelelse. Helge Adam havde ellers valgt at trække sig på grund af helbredsproblemer, men efter at lægerne har erklæret ham 100 pct. rask, er 68-årige Helge Adam Møller klar til at tage endnu en tørn:

- Herning-kredsen ringede i går og spurgte, om jeg var interesseret, og da jeg jo er halvt vestjyde, var jeg selvfølgelig klar til at gå ud og kæmpe midt- og vestjydernes sag i folketinget, siger Helge Adam Møller, der har boet i flere år i Vestjylland som ung, mens hans far var regimentschef for Jyske Dragonregiment.

- Jeg har boet i Holstebro, gået i Struer Statsgymnasium, spillet divisionsfodbold mod Herning og sprunget i faldskærm i hele Vestjylland, så det er nærmest som at vende hjem, siger Helge Adam Møller, der bliver indstillet til opstilling af en enig bestyrelse. Før opstillingen er officiel, skal den godkendes af generalforsamlingen.

Helge Adam Møller bor i Næstved og har siden 1984 været valgt til Folketinget i Sjællands Storkreds, og været medlem af Næstved Byråd 1982-1993, viceborgmester 1990-1991. 

mou