Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Foto: Halsnæs Kommune

Halsnæs' kommunaldirektør stopper

Anders Mørk Hansen skal være adm. direktør i Diakonissestiftelsen.
26. APR 2021 12.18

HALSNÆS: Det blev til syv år på posten som kommunaldirektør i Halsnæs for Anders Mørk Hansen, der stopper i udgangen af maj for at blive adm. direktør i Diakonissestiftelsen. Det oplyser kommunen.

- Jeg kommer i særlig grad til at savne det gode samarbejde med alle de dygtige ledere, medarbejdere og politikere i Halsnæs. En særlig tak skal også lyde til de to borgmestre, jeg har tjent under, nemlig Steen Hasselriis og Steffen Jensen. De har på hver deres måde været med til at skabe rammerne for, at jeg både har nydt og fundet det spændende at være kommunaldirektør i Halsnæs. Men jeg er også nået til et punkt, hvor man kan sige, at hvis jeg skulle prøve noget nyt og skifte retning, så var det ved at være tid, udtaler Anders Mørk Hansen. 

Han er uddannet cand.polit og startede som kommunaldirektør i 2014. Inden da var han direktør i Helsingør Kommune.

- Som borgmester har jeg haft et nært og tillidsfuldt samarbejde med Anders, og jeg ved, at han også i byrådet er meget vellidt. Derfor skal jeg heller ikke lægge skjul på, at det var en trist besked at få at vide, at Anders stopper. Men jeg har samtidig stor forståelse for, at Anders gerne vil videre, og jeg ønsker ham alt det bedste i den nye stilling, siger borgmester Stffen Jensen (S).

Den ledige stilling som kommunaldirektør vil nu blive slået op og besat hurtigst muligt. Byrådet tager torsdag stilling til konstituering i stillingen.

ibs