Greveborgere og byråd samles til årlig affaldsindsamling

KORT NYT21. JUL 2021 13.46

GREVE: Til september vil byrådet i Greve samle hele kommunen til at samle skrald. Målet er en årlig affaldsindsamlingsdag, hvoraf denne bliver den første. Det skal være slut med affald i naturen, og det skal alle hjælpe til med, når borgere og byrådsmedlemmer efter hensigten mødes for at samle skrald. Det skriver kommunen.

Affaldsindsamlingen finder sted over to dage i uge 36. Om tirsdagen skal alle skoleelever samle skrald i områderne omkring skolerne, og på kommunens plejecenter vil enkelte medarbejdere samle skrald med de beboere, der har lyst. Medlemmerne af byrådet vil også hjælpe til i løbet af dagen. Om søndagen fortsætter indsatsen, når alle borgere inviteres til at hjælpe til med at samle affald rundt i hele kommunen.

Kommunens frivillighedscenter skal være med til at hverve frivillige og informere alle foreningerne om indsatsen. Byrådet har vedtaget rammerne for dagen, og kommunen kommer til at udlevere poser og engangshandsker til affaldsindsamlingen, mens KLAR Forsyning står for at afhente skraldet.

mh