KALUDBORG: Fire frivillige instruktører bruger al deres erfaring til at hjælpe andre borgere med kroniske sygdomme.
- Vi har selv været der - vi ved hvordan det føles at have en kronisk sygdom. Vi ved hvordan det føles ikke at være en del af arbejdsmarkedet længere - ens identitet forsvinder. Vi kan hjælpe dem videre, siger Sonja Just.
Hun er en af fire frivillige instruktører som om kort tid skal guide borgere med en kronisk sygdom gennem et seks uger kursusforløb. Det er 11. kursus kommunen afholder siden starten i 2007.
Kalundborg Kommune tilbyder borgere med kroniske sygdomme, eller pårørende, et kursusforløb, hvor der arbejdes med metoder og teknikker, som kan være med til at gøre det lettere at leve med en kronisk sygdom.
På kurset arbejdes der bl.a. med at sætte opnåelige mål, vende negativ tænkning til positiv og muskelafspænding.
tj
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.