Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Forsvundet pædagog fundet dræbt

OPDATERET: Kvindelig pædagog er fundet død ved en sø ved Viborg, mens den beboer, der forsvandt samtidig, nu efterlyses og betegnes som farlig

MIDTJYLLAND: En 46-årig kvindelig pædagog ved det socialpsykiatriske bosted Blåkærgård er fundet død, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. Politiet eftersøger fortsat en 39-årig beboer, som pædagogen i går gik en tur med. 

Der er tilsyneladende tale om drab, for politiet udsendte ved 13-tiden en efterlysning af den forsvundne beboer, der nu betegnes som farlig. Politiet har tidligere oplyst, at han tidligere er dømt for voldelige forhold, men at han ikke tidligere har optrådt voldeligt overfor bostedets ansatte.

Region Midtjylland oplyser, at de to tirsdag ved 18-tiden forlod det åbne bosted Blåkærgård, for at gå en tur i skoven. Da de ikke vendte tilbage som aftalt, og heller ikke svarede på opringninger, kontaktede Blåkærgård politiet, som besluttede at indlede en eftersøgning.

Pædagogen blev fundet sydlige ende af Hald sø nær Dollerup. Politiet har ikke oplyst nærmere om, hvad der er tilstødt pædagogen, men i lyset af den senere beslutning om at efterlyse beboeren, er der tale om dødsvold. 

Blåkærgård er et bosted, hvor mennesker med psykiske lidelser og misbrugsproblemer kan få støtte. Bostedet er åbent, så beboerne frit kan forlade det.

mou

Billede: Region Midtjylland