Første regnskab, der matcher budgettet

Første regnskab, der matcher budgettet

Vordingborg mønstrer for første gang siden sammenlægningen et driftsregnskab, der balancerer med budgettet. 2010-resultatet blev et overskud på 84,2 mio. kr. mod budgetteret 84,5
8. APR 2011 12.20

VORDINGBORG: Borgmester Henrik Holmer (S) peger på, at det gode resultat skyldes flere ting.

- Dels lagde vi en stram genopretningsplan for økonomien, og dels genåbnede vi budgettet og fandt finansiering til de merudgifter, der kunne forudses allerede tidligt i 2010. Men ikke mindst skyldes det, at der ledelsesmæssigt, rundt om i organisationen, har været udvist meget stor ansvarlighed og rettidig omhu.

Af regnskabet kan det også ses, at Vordingborg Kommune, for at forbedre beskæftigelsessituationen, i 2010 igangsatte anlægsprojekter for 25 millioner kroner mere end oprindeligt planlagt. Blandt andet blev der investeret i anlægsopgaver på folkeskole-, dagtilbuds- og ældre- og handicapområdet samt i infrastruktur og byfornyelse.

Holmer glæder sig også over, at der er flere ting i støbeskeen i og omkring Vordingborg Kommune. Det drejer sig om Udbetaling Danmarks placering i Vordingborg, det kommende statsfængsel på Nordfalster og byggeriet af den faste forbindelse over Femern Bælt.

ka

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev