Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Første regnskab, der matcher budgettet

Vordingborg mønstrer for første gang siden sammenlægningen et driftsregnskab, der balancerer med budgettet. 2010-resultatet blev et overskud på 84,2 mio. kr. mod budgetteret 84,5
8. APR 2011 12.20

VORDINGBORG: Borgmester Henrik Holmer (S) peger på, at det gode resultat skyldes flere ting.

- Dels lagde vi en stram genopretningsplan for økonomien, og dels genåbnede vi budgettet og fandt finansiering til de merudgifter, der kunne forudses allerede tidligt i 2010. Men ikke mindst skyldes det, at der ledelsesmæssigt, rundt om i organisationen, har været udvist meget stor ansvarlighed og rettidig omhu.

Af regnskabet kan det også ses, at Vordingborg Kommune, for at forbedre beskæftigelsessituationen, i 2010 igangsatte anlægsprojekter for 25 millioner kroner mere end oprindeligt planlagt. Blandt andet blev der investeret i anlægsopgaver på folkeskole-, dagtilbuds- og ældre- og handicapområdet samt i infrastruktur og byfornyelse.

Holmer glæder sig også over, at der er flere ting i støbeskeen i og omkring Vordingborg Kommune. Det drejer sig om Udbetaling Danmarks placering i Vordingborg, det kommende statsfængsel på Nordfalster og byggeriet af den faste forbindelse over Femern Bælt.

ka