DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

FGU Øresund skifter leder efter 12 måneder

KORT NYT5. FEB 2020 11.55

HELSINGØR / FREDENSBORG / HØRSHOLM: Per 1. februar har FGU Øresund i Helsingør konstitueret uddannelsesleder Tommy Widriksen som ny leder af skolen. Det sker, efter at FGU Øresunds tidligere rektor Lisbeth Harsvik har opsagt sin stilling på skolen og er fratrådt med udgangen af januar efter bare et år på posten, skriver Ugebladet Hørsholm.

Lisbeth Harsvik virkede tidligere som uddannelsesdirektør og dekan på Professionhøjskolen UCC og fik jobbet efter nogle måneder som skolekonsulent i Fredensborg Kommune. Tommy Widriksen har blandt andet været forstander for produktionshøjskolen i Helsingør og har en master i ledelse fra Aarhus Universitet samt diplomuddannelse i ledelse og organiation fra Danmarks pædagogiske Højskole på cv'et.

FGU Øresund er en selvejende institution, der har forskellige uddannelsestilbud til unge op til 25 år fra de tre kommuner Helsingør, Fredensborg og Hørsholm. Lige nu er der 35 medarbejdere og omkring 230 elever. Formålet med FGU er at ruste de unge fagligt, personligt og socialt til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller at komme godt i gang på arbejdsmarkedet.

MG