Favrskov renoverer alle fire genbrugspladser

KORT NYT19. JAN 2020 11.00

FAVRSKOV: Favrskov Forsyning renoverer i de kommende år alle sine genbrugspladser – med Hammel genbrugsplads som første skridt, oplyser selskabet, der netop i Hammel inviterer til et idéværksted om den nye genbrugsplads og også vil etablere et brugerpanel.

- Der er sket rigtig meget, siden genbrugspladserne i Favrskov blev bygget. Der kommet mange flere muligheder for sortering og ligeledes øgede krav til sorteringen og sikkerheden på pladserne. I dag kan man sortere i over 40 affaldstyper. Det kræver mere af både pladsmænd, borgere og af genbrugspladsen. Desuden er alle fire pladser nedslidte til et punkt, hvor det er nødvendigt med en gennemgribende renovering, lyder det fra Sara Funch, direktør i Favrskov Forsyning.

Pladserne renoveres en ad gangen, og de første er Hammel og Hvorslev. Hammel genbrugsplads flytter et stenkast ned af vejen. I Hvorslev bliver pladsen på den nuværende adresse og udvides en smule. Renoveringen går i gang, efter den nye plads i Hammel er åbnet. Genbrugspladserne i Hadsten og Hinnerup renoveres de kommende år.

kaStillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt