Favrskov-chef bliver direktør i Syddjurs
Anders Blæsbjerg Baun bliver fjerde direktør i Syddjurs' udvidede direktion.
Foto: Syddjurs Kommune

Favrskov-chef bliver direktør i Syddjurs

Anders Blæsbjerg Baun bliver ny direktør for sundhed og dannelse.
23. JUN 2022 9.13

SYDDJURS: Syddjurs Kommune har ansat Anders Blæsbjerg Baun pr. 1. august som direktør for sundhed og dannelse. Han er 40 år og kommer fra en stilling som arbejdsmarkedschef i Favrskov Kommune, hvor han også tidligere har været sekretariatschef for Børn og Skole.  
 
Byrådet besluttede i februar 2022 at udvide direktionen fra tre til fire direktører. Baggrunden for udvidelsen er at sikre tilstrækkelig ledelse i forbindelse med de store forandringer, der finder sted inden for flere af kommunens store serviceområder.

Anders Blæsbjerg Baun er uddannet i statskundskab og er master i offentlig ledelse. Han har udover opgaven som arbejdsmarkedschef i Favrskov også fungeret som sekretariatschef for Børn og Skole og som borgerservicechef.

 - Det glæder mig at kunne præsentere Anders Blæsbjerg Baun, som vores nye direktør for sundhed og dannelse. Anders har stor strategisk forståelse og viden om de store opgaver, som vi står over for i de kommende år. I sit nuværende job har han vist stort overskud til at omstille og bedrive ledelse i en krisetid præget af Covid-19 og Ukrainesituationen. Med Anders på holdet er vi nu fire direktører i en samlet og styrket direktion, det tegner godt. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger kommunaldirektør Rasmus Møller.

ka