Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Dreng død i dagplejen

En dreng på halvandet år fundet død i sin barnevogn hos en dagplejer
19. MAJ 2011 16.47

SØNDERBORG: En lille dreng på på halvandet år er fundet død i sin barnevogn hos en dagplejer i Broager. Dagplejeren fandt drengen, der også er fra Broager, liggende livløs i barnevognen omkring kl. 13.20.

Stærkt chokeret kontaktede dagplejeren en nabo, der straks ringede efter en ambulance, der ankom hurtigt. Trods flere genoplivningsforsøg lykkedes det ikke at genoplive drengen, der blev konstateret død ved ankomsten til Sønderborg Sygehus.

- Dette er det værste, der kan ske. Det er dybt tragisk, og jeg har stor medfølelse med forældrene og hele familien. Vi ved ikke noget om dødsårsagen endnu, kun at drengen er død ved en ulykke, som politiet formulerer det. I næste uge skal vi have undersøgt og rekonstrueret så langt det overhovedet er muligt, hvad der helt præcist er sket. Det kan vi ikke lige nu, da dagplejeren er meget chokeret, siger Jette Østergaard, direktør i Børn og Uddannelse i Sønderborg Kommune.

Sønderborg Kommune stiller psykologbistand til rådighed for de berørte parter, og dagplejeren får også hjælp af en psykolog fra Sønderborg Kommune.