DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
DF-veteran ombestemmer sig og vil fortsætte
Egentlig havde hun besluttet at bruge sin fritid på familien, men hun er altså klar igen til KV21 i Greve - Liselott Blixt (DF)
Foto: Philip Davali, Ritzau Scanpix

KV21:
DF-veteran ombestemmer sig og vil fortsætte

Følg de seneste udpegninger som spidskandidater til KV21 - i DF, S og K. Udover Greve - i Tårnby og Varde, hvor en LA-afhopper nu er K-spids.
6. NOV 2020 9.08
TEMA: KV21

I september sidste år havde viceborgmester i Greve, MF Liselott Blixt (DF), egentlig meldt ud, at hun ikke stiller ikke op til KV21. Efter 20 år i lokalpolitik ville hun bruge den nye fritid på sin familie. Men nu vil hun alligevel stille op, skriver sn.dk.

Lokalformand Nanna Olsen oplyser til DK Nyt, at partiet forventer, at hun bliver spids igen, men opstillingen er endnu ikke foregået. Ved KV17 fik hun med 1.330 tredjeflest stemmer efter borgmester Pernille Beckmann (V) med 3.740 og daværende S-spids Niclas Bekker Poulsen med 2.350. MF Morten Dahlin (V) fik 1.005 og Bjarke Abel (S) 472.

I Tårnby er borgmester Allan S. Andersen genvalgt som S-spids - indstillet af bestyrelsen for de to partiforeninger i Kastrup og Tårnby - og som eneste kandidat, oplyser partiforeningen.

Han begyndte i byrådet i 2006 og efterfulgte ved KV17 den mangeårige borgmester Henrik Zimino (S). Han er uddannet elektriker fra B & W’s skibsværft. Før borgmestertiden var han valgt forbundssekretær i Dansk El-Forbund. S sidder på otte af de 19 pladser i byrådet og er i en konstituering med SF og EL.

I Varde er afhopperen fra LA, Steen Holm Iversen, nu blevet konservativ spids, oplyser govarde.dk. Her har K to pladser blandt de 25 i byrådet, efter at Steen Holm Iversen, der tidligere forlod LA, efter han ikke fik plads i Folketinget ved FV17, i februar i år blev konservativ efter en periode som løsgænger.