Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Jens Henrik Thulesen Dahl (DF) er både medlem af folketinget og byrådet i Assens.

DF’s kommunalordfører: ‘Vi skal have tættere dialog med vores byrådsmedlemmer’

På to uger har fem byrådsmedlemmer forladt DF. Partiets kommunalordfører Jens Henrik Thulesen Dahl siger, at de altid kan blive bedre til at være i kontakt med byrødderne.
4. JUN 2020 6.30

Rebecca Birch Roulund [email protected]

20 byrådsmedlemmer har forladt Dansk Folkeparti siden valgaftenen i 2017. Det er over dobbelt så mange som i sidste valgperiode, hvor kun ni skiftede parti. 

Partiets kommunalordfører Jens Henrik Thulesen Dahl, der også er byrådsmedlem i Assens, siger til Kommunen.dk, at medlemsflugten er en udfordring, der er forbundet med valgnederlaget ved seneste folketingsvalg. 

- Efter folketingsvalget har vi gjort rigtig meget for at være i dialog med kommunerne og vores lokalforeninger. Blandt andet har vi lavet nyhedsbreve og vores formand (Kristian Thulesen Dahl, red.) har været på besøg flere gange i lokalforeningerne. Vi skal have en tættere dialog med byrådsmedlemmerne, siger han til Kommunen.dk

Kommunalordføreren erkender også, at DF ikke har været god nok til at kommunikere med baglandet, men han har ikke forholdt sig til 'konkrete, der melder sig ud hist og pist'.

 

Abonnenter kan læse hele historien og flere historier om topstyring i Dansk Folkeparti på Kommunen.dk.