DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Departementschefer fordelt efter ny ministerie-kabale

Sophus Garfiel rykker til det nye Indenrigs- og Boligministerium.
22. JAN 2021 12.42

Torsdagens omlægninger af ministerierne har foruden ændrede opgaveområder til de berørte ministre den konsekvens, at en række departementschefer også rykkes rundt.

Det nye Indenrigs- og Boligministerium under Kaare Dybvad Bek (S) overtager departementschef Sophus Garfiel fra det hidtidige Social- og Indenrigsministerium under Astrid Krag (S), som i sit Social- og Ældreministerium får Jens Strunge Bonde som departementschef.

Jens Strunge Bonde kommer fra en stilling som kommitteret i Statsministeriet, hvor han var tovholder på Nærhedsreformen. Han har desuden kendskab til sit nye område fra to år som departementschef i det daværende Børne- og Socialministerium under V-LA-K-regeringen.

Boligdelen af Kaare Dybvad Beks nye ministerium har hidtil delt departementschef med Benny Engelbrechts (S) Transportministerium. Her fortsætter Jacob Heinsen som departementschef for sidstnævnte.

Endelig fortsætter den netop tiltrådte departmenetschef Svend Særkjær i Magnus Heunickes (S) Sundhedsministerium, efter at ældredelen er afgivet til Astrid Krags nye ministerium.