Demokratifestival i Aalborg til næste forår

En ny festival skal trække demokratiske debatører og publikum til Aalborg. Demokratifestivalen afholdes for første gang til foråret 2020.
23. DEC 2019 10.47

AALBORG: Når Demokratifestival for første gang løber af stablen i marts 2020, bliver det med nogle af Danmarks mest prominente debattører som Svend Brinkmann, Vincent Hendricks, Noa Redington, Bo Lidegaard, Emma Holten og Imran Rashid. 

I de to dage arrangementet varer, venter der et væld af tilbud, hvor borgerne kan opleve og udfordre magthavere og eksperter i en række skiftende formater. Samtidig vil resten af huset være fyldt med små og store scener. Den mindste af dem 'Ølkassen' har plads til blot en enkelt taler.  

- Det er et både sympatisk og nødvendigt initiativ. Vores værdier og samfundsgrundlaget er måske mere end nogensinde udfordret, og vi har behov for en nuanceret og oplyst debat om demokratiet. Hvor står vi, og hvor er vi på vej hen? Jeg glæder mig derfor meget til at lægge hus til en festival, der berører et af de vigtigste emner overhovedet, siger direktør i Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen. 

Idéen til festivalen kommer fra Clement Kjersgaard, som også er både programansvarlig og ordstyrer for programmet. Det hele foregår i Aalborg i Musikkens Hus.

Arrangementet vil være gratis, men det vil dog være nødvendigt at have billet. Billetter udleveres efter først-til-mølle-princippet ved henvendelse i Musikkens Hus’ billetkontor ultimo januar.

esl

 

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt