dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Britta Nielsens børn idømmes flere års fængsel

Retten i Glostrup idømmer Britta Nielsens tre voksne børn mellem halvandet og tre et halvt års fængsel for at have fået del i penge fra morens svindel. De var tiltalt for groft hæleri, men har nægtet sig skyldige. De har forklaret, at de troede, at pengene kom fra arv. Reelt var arven fra faren dog kun på 290.000 kr.

Den yngste, 33-årige Samina Hayat, idømmes fængsel i tre år og seks måneder og var tiltalt for at have fået cirka 37,2 mio. kr. Pengene er blandt andet brugt på heste og et stutteriophold i Tyskland. Midterbarnet, 36-årige Jamilla Hayat, idømmes fængsel halvandet år. Hun blev tiltalt for et beløb på knap 3,5 mio. kr. For pengene fik hun ifølge anklagemyndigheden blandt andet en andelslejlighed, en Land Rover og en Audi A4.

Den 40-årige søn, Jimmy Hayat, idømmes fængsel i to år og seks måneder. Han var tiltalt for knap 10,7 mio. kr. Cirka 190.000 kr. valgte anklagerne dog at trække fra i retten, da de var ført tilbage. Pengene er blandt andet brugt på grunde i Sydafrika. Alle tre børn anker dommene og ønsker at blive frifundet i landsretten

Ritzau