DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Bred borgerinddragelse om Guldborgsunds folkeskoler

KORT NYT18. JAN 2021 14.50

GULDBORGSUND: Elever, forældre og lærere skal fremover være med til at bestemme, hvordan midlerne på skoleområdet bruges i Guldborgsund. Det har Børn, familie og uddannelsesudvalget besluttet. Der er tale om midler fra finansloven, der er givet ekstraordinært de kommende år, oplyser kommunen.

Den vil afholde møder med de forskellige aktører. Det gælder et fælleselevrådsmøde, et møde med formænd og næstformænd i skolebestyrelserne, møder med lærere, der har vejlederfunktioner i folkeskolerne, samt et møde med lederne fra folkeskolerne. Her kan de alle komme med input, inden et samlet oplæg præsenteres for udvalget 15. marts. 

- Det er rigtig godt at inddrage børn, forældre og lærere i, hvordan vi styrker vores folkeskoler. På den måde giver vi vores forskellige aktører omkring folkeskolen endnu mere medbestemmelse i deres hverdag, og det er samtidig med til at styrke fællesskabet og demokratiet på vores folkeskoler. Jeg glæder mig til at dykke ned i de forslag, som vi bliver præsenteret for, og jeg er sikker på, at der kommer rigtig meget godt ud at den her inddragende tiltag, siger formand Simon Hansen (S).

ibs