DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Borger redder forsyningsselskab for en halv mio. kr

Hillerød Forsyning var nær blevet snydt for en stor rabat, hvis ikke en privat borger havde gjort dem opmærksom på en fakturafejl.
25. OKT 2020 9.57

HILLERØD: Den private borger Rasmus Visby, der i lang tid har undersøgt pengeforbruget i Hillerød Forsyning gennem en række aktindsigter, har nu gjort selskabet opmærksom på, at de er blevet snydt for en halv mio. kr. i forbindelse med indkøb af nye kontormøbler for 2,3 mio, kr. Det skriver TV2 Lorry

Fejlen bunder i, at selskabet ikke har fået en rabat på 27 pct. med, som det ellers fremgik af aftalen. Direktør for forsyningsselskabet kalder det en 'brandærgerlig menneskelig fejl'.

- Vores kontrol ikke har opfanget, at rabatten manglede. Men jeg tror, at alle kender til, at man nogle gange begår en fejl, siger direktør for Hillerød Forsyning Søren Støvring til mediet.

Mærkelig fejl 

Rasmus Visby synes, fejlen er mærkelig, men medgiver, at der kan være tale om en fejl. 

- Det virker mærkeligt, men det kan jo være en fejl, siger Rasmus Visby til TV 2 Lorry.

Det kommunalt ejede forsyningsselskab har tidligere politianmeldt Rasmus Visby for chikane. Politiet har dog afvist anmeldelsen. Forsyningsselskabet har også været ude i en shitstorm for deres store ledelse, dyre firmabiler og høje lønninger. Forhold som selskabet i august sagde, de ville rette op på. 

rbr