Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Bjarne Laustsen i spil som borgmester

Nordjysk stemmesluger fra S foreslås nu som kandidat i Rebild
KORT NYT6. JAN 2012 6.39

REBILD: Den nordjyske topscorer ved folketingsvalget i september, Bjarne Laustsen (S), er i spil som sit partis borgmesterkandidat ved kommunalvalget i hjemkommunen Rebild næste år. Partiets lokale fællesledelse og de tre partiforeninger i kommunen har i samlet flok opfordret ham til at blive spidskandidat, erfarer Nordjyske.

- Jeg overvejer opfordringen positivt. Når nu jeg ikke blev minister, kan jeg jo lige så godt se, om der er andre, der kan bruge mig til noget, siger det 58-årige folketingsmedlem, der bor i Støvring.

Partiet har indkaldt til repræsentantskabsmøde 22. marts. Her vil man enten udpege spidskandidaten til 2013-valget eller sætte en urafstemning i gang.

Bjarne Laustsen har stillet som betingelse for et ja til opstillingen, at partifællerne i Frederikshavnkredsen, hvor han siden 1998 har været valgt til Folketinget, 'ikke bliver sure'. Hvis han skulle blive opstillet i Rebild og efter valget i november 2013 erobre borgmesterposten, vil han ifølge patireglerne være nødt til at forlade Folketinget.

ka