Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Et salg af Lyngby Stadion vil skaffe økonomi til en opgradering til superligastandard.
Foto: Claus Bech, Ritzau Scanpix

Ankestyrelsen siger god for kommunalt salg af Lyngby Stadion til private

Længe ønsket opgradering til superligastandard i sigte, så snart et udbud bliver endeligt besluttet i byrådet.
19. MAJ 2020 10.46

LYNGBY-TAARBÆK: Lyngby Stadion kan lovligt sælges af Lyngby-Taarbæk Kommune til private. Det meddeler Ankestyrelsen i en vejledende udtalelse, som kommunen selv havde bedt om.

Salget vil derfor nu blive sat i værk, i første omgang ved at der skal udarbejdes et udbudsgrundlag. Det havde Lyngby-Taarbæks økonomiudvalg allerede på forhånd besluttet skulle ske, så snart Ankestyrelsens udtalelse forelå, og en sag herom ventes at kunne præsenteres for udvalget i næste måned, fremgår det af dagsordenen for et økonomiudvalgsmøde i dag.

Udbuddet skal besluttes endeligt af byrådet, og når det er sket, vil salget gøre det økonomisk muligt at modernisere Lyngby Stadion, så det lever op til Dansk Boldspil-Unions (DBU) krav til tidssvarende rammer. Foruden et lukket stadion vil det indgå i udbuddet, at der skal etableres cirka 300 studieboliger på grunden.

Lyngby Stadion er hjemmebane for superligaklubben Lyngby, og en modernisering har meget længe stået meget højt på ønskesedlen. Med det kommende udbud vil Lyngby Stadion kunne leve op også til DBU's fremtidige stadionkrav med fire overdækkede tribuner.