DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Aalborg henter erhvervsdirektør i det private
Foto: Aalborg Kommune

Aalborg henter erhvervsdirektør i det private

Poul Knudsgaard skifter fra MAN Energy Solutions til Aalborg Kommune.
4. NOV 2020 10.43

AALBORG: Aalborg Kommune har ansat Poul Knudsgaard som ny erhvervsdirektør. Han kommer fra MAN Energy Solutions, hvor han er direktør og vice president.

Den nye direktør er uddannet teknikumingeniør suppleret med blandt andet en Master i Management of Technology samt ledelses- og bestyrelsespostforløb. Med sin erhvervsbaggrund har han erfaring med ledelse, den maritime sektor, globalt salg og bæredygtige løsninger. Han har desuden været involveret i klynge- og uddannelsesinstitutioner.

Ifølge borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) b liver en af den nye erhvervsdirektørs opgaver at sætte Aalborg og Nordjylland på verdenskortet og løfte indsatsen for Green Hub Denmark. Formanden for Erhverv Norddanmark, Rasmus Haugaard, der også er bestyrelsesmedlem i Aalborg Erhvervsråd og var med i ansættelsesudvalget, kalder Poul Knudsgaard "det oplagte valg".

Erhvervsdirektøren får dagligt arbejdssted i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling med base i Borgmesterens Forvaltning. Poul Knudsgaard tiltræder straks efter nytår.

mk