Aarhus Kommune ansætter tre nye forvaltningschefer

KORT NYT17. DEC 2018 11.25

AARHUS: Aarhus Kommune har ansat tre nye forvaltningschefer i Magistratsafdelingen for Børn og Unge. Det sker som led i en større organisationsændring, der skal reducerer i antallet af ledere. Kommunen modtog i alt 46 ansøgninger til samlet fem stillinger, og derfor er kommunen stadig på jagt efter nye chefer til de to øvrige stillinger, som nu vil blive genopslået.

De tre nye forvaltningschefer bliver ansvarlige for lederne af skoler, dag- og fritidstilbud i et geografisk distrikt samt for et fagligt netværk. Den 50-årige Anne Merethe Løvmose får ansvaret for det faglige netværk for dagtilbud samt distrikt Syd. Hun kommer fra en stilling som børne- og dagtilbudschef i Esbjerg Kommune, hvor hun har været ansat de seneste seks år.

Den anden nyansatte forvaltningschef er 47-årige Stefan Møller Christiansen, der kommer fra en stilling som skolechef i Mariagerfjord Kommune. Han får ansvaret for det faglige netværk for skoler samt distrikt Øst. Endelig får 57-årige Susanne Hammer-Jakobsen ansvaret for det faglige netværk for sårbare og udsatte børn og unge samt distrikt Vest. Hun kommer fra en stilling som direktør for Børn og Kultur i Tårnby Kommune, hvor hun har været de seneste syv år.

thb

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt