Aalborg og Nørresundby får 50 delecykler til rådighed

KORT NYT12. JUL 2018 15.00

AALBORG: Aalborg Kommune har indgået et samarbejde med Donkey Republic, som nu stiller 50 orange delecykler til rådighed i Aalborg og Nørresundby. Bliver den kommercielle ordning en succes, kan den forventes udvidet, oplyser kommunen. 

Delecykelkonceptet, der allerede findes i flere europæiske byer, giver både byens borgere og gæster mulighed for at leje en cykel i kortere eller længere tid. De eksisterende bycykelstandere er udpeget 'Hubs' og markerer, hvor delecyklerne potentielt findes. Ved de udvalgte Hubs skal delecyklerne således hentes og afleveres ved endt leje som koster 12,50 kr. for 30 minutter - ved medlemskab eller månedskort får man rabat. Hensigten er samtidig at undgå tilfældigt parkerede cykler.

Projektet har en testperiode på 12 måneder. Herefter evalueres systemet, hvorefter det tilpasses, udvides eller stoppes. Aalborg Kommune får stillet de indsamlede anonymiserede brugerdata til rådighed, så brugen af cyklerne kan evalueres og samtidig give et indblik i cyklisternes færden.

sl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt