Køge hjælper mennesker på flugt

Køge hjælper mennesker på flugt

Køge Kommune vil støtte flygtninge i et af verdens brændpunkter

KØGE: I år vil Køge Kommune og Dansk Flygtningehjælp stå bag en række arrangementer og initiativer, der skal bringe verdens flygtningeproblemer i fokus og indsamle penge til et konkret land i et af verdens brændpunkter.

Det er Dansk Flygtningehjælp, der har inviteret Køge Kommune til at være medspiller i projektet "Verdens flygtninge 2011".

Målet er at engagere flest mulige af kommunens borgere, virksomheder, kultur- og foreningsliv samt institutioner om det fælles mål at indsamle penge til et af verdens brændpunkter, hvor mennesker tvinges til at forlade deres hjem, og alt hvad de ejer, for at begive sig ud i uvisheden. Dansk Flygtningehjælp hjælper disse mennesker med at overleve, men også med at etablere en tilværelse, der hvor de er, oplyser fungerende borgmester, Thomas Kielgast:

- Vi har valgt at gå ind i dette projekt for at vise, at også Køge Kommune tager ansvar og går forrest, når det gælder om at forbedre forholdene for flygtninge i et af verdens brændpunkter. Selv om vi har en national økonomisk krise, som også har påvirket Køge Kommunes økonomiske situation, så hører Danmark fortsat til blandt de rigeste lande i verden. Vi tror på, at projektet kan give endnu flere børn og voksne indsigt i, hvordan andre mennesker lever deres liv i en helt anden del af verden. Samtidig vil projektet gennem dets brede forankring blive et fantastisk samarbejdsprojekt med et fælles mål, som vil bringe en masse forskellige folkelige og kulturelle aktiviteter med sig gennem 2011.

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt